Treasure Hunt- Hora Fermecată a Moldovenilor


12249732_1072964729403148_2984280543268267719_n

creaţie foto: Andrei Gherasim

Omului îi şade bine cu drumul şi cu trăirile pure. Iaca aşa, pe 16, 17, 18 septembrie ne luăm toamna şi jucăm HORA FERMECATĂ A MOLDOVENILOR într-o căutare de comori de păstrat la suflet.

Din 2015 tot descoperim o Românie magică. Poposim în casele meşterilor, descoperim locuri FERmecate din România, construim o comunitate de călători magici şi cu fiecare experienţă mai „ştergem praful de pe ceea ce credeam despre România”, cum bine zice Tiberius.

Magia treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-un spaţiu de iubire, într-o Românie de poveste. Construim o experienţă pe care o păstrezi cu bucurie în suflet. Trăieşti zile de MAGIE ÎN MIŞCARE şi asta nu are cum să nu te facă să te întorci mai bogat acasă.

„Aici am învăţat că aparenţele înşeală, şi că ies minunăţii din noi, atunci când avem mediul fertil pentru sinceritate. Aici am văzut că necunoscuţii sunt şi ei oameni, şi dacă îi primim cu inimă deschisă în lumea noastră, ei răspund bucuroşi. Fiecare treasure hunt mi-a adus noi şi noi revelaţii despre mine, despre limitele mele mentale şi m-a scos din cochilie să mă pot arăta lumii fără frică.” zice magica Ralu alături de care tot călătorim.

Tu, drag călător, o să ştii atât : “Intru în Hora Moldovenilor” şi petrec două zile de păstrat la suflet. Restul este poveste.

Dragul de treasure hunt ne-a obişnuit şi ne plimbă prin tot felul de trăiri şi experienţe colorate. Joaca este la ea acasă. Şi până să ajungem în Moldova ne mai sunt dăruite mii de trăiri, locuri şi experienţe.

Construim un spaţiu în care bucuria se simte acasă, iar magia este la tot pasul. Nu înţelegem uneori cum de curg lucrurile aşa magic. Ne bucurăm de hărţile buclucaşe, de întâlnirile „intamplatore”, de primirea în casa meşterilor romani. de misiuni magice, simplitate, peisaje de vis, joc şi multe momente de prezenţă în care dragă minte sta pe pace…

Ei, unde mai pui că dragul de tine pleacă în călătorie cu inimă deschisă şi fără să ştie prea multe detalii. Îşi permite să se lase surprins şi să se bucure pur şi simplu. Treasure Hunt-ul este parcă o replică fidelă a vieţii. Căutarea asta de COMORI, aduce comori din exterior, dar ca să vezi, le trezeşte şi pe cele din interior. Şi zău, că totu-i simplu…Simplitatea asta aduce magia în lume.

De multă vreme ne tot dorim să ajungem în Moldova. Ei, Moldova poate să fie chiar şi Iaşi, Humulesti, dar şi parcuri cu tei, conace, vin, ansamblul folcloric, respirat în mijlocul horei moldoveneşti, mâncare tradionala şi trăi simplu românesc.

Cum particip la acest treasure hunt? Ei, cum…cu inimă deschisă şi cu hotărâre. Între timp, poţi să ne trimiţi şi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com ca să ştim şi noi că dansăm împreună în HORA MOLDOVENILOR.

Transport: cu maşina. Costurile de transport vor fi de aproximativ 130 ron/persoană. Bucuria din maşinile călătoare rămâne tradiţie.

Cazare: 100 RON/ persoană pentru două nopţi de cazare.

Plecare: Plecăm vineri(16 septembrie) la ora 19:00 din Bucureşti. Ne întoarcem duminică la ora 22:00 cu energie cât pentru o lună de aici înainte.

Costul atelierului: 100 ron ( include materialele de creaţie şi experienţa magică oferită de treasure hunt). Pentru şoferii călători treasure hunt-ul vine la jumătate( 50 ron) . Banii pentru treasure hunt vor fi dăruiţi până pe 14 septembrie şi vin cu bucurie.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie cu tine în ţara ta.

Mulţumesc pentru că ne aducem împreună într-un spaţiu de iubire, într-o Românie de poveste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s