Treasure Hunt- Plai cu Flori Maramureşene


14199778_1230406466991658_4881818773639315559_nOmului îi şade bine cu drumul şi cu trăirile pure. Iaca aşa, pe 7,8,9 octombrie ne luăm sărbătoarea în bagaj şi plecăm pe PLAIUL CU FLORI MARAMUREŞENE într-o căutare de comori de păstrat la suflet.

Din 2015 tot descoperim o Românie magică. Poposim în casele meşterilor, descoperim locuri FERmecate din România, construim o comunitate de călători magici şi cu fiecare experienţă mai „ştergem praful de pe ceea ce credeam despre România”, cum bine zice Tiberius.

Magia treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-un spaţiu de iubire, într-o Românie de poveste. Construim o experienţă pe care o păstrezi cu bucurie în suflet. Trăieşti zile de MAGIE ÎN MIŞCARE şi asta nu are cum să nu te facă să te întorci mai bogat acasă.

Aici am învăţat că aparenţele înşeală, şi că ies minunăţii din noi, atunci când avem mediul fertil pentru sinceritate. Aici am văzut că necunoscuţii sunt şi ei oameni, şi dacă îi primim cu inimă deschisă în lumea noastră, ei răspund bucuroşi. Fiecare treasure hunt mi-a adus noi şi noi revelaţii despre mine, despre limitele mele mentale şi m-a scos din cochilie să mă pot arăta lumii fără frică.” zice magică Ralu alături de care tot călătorim.

Tu, drag călător, o să ştii atât : “Plec pentru trei zile pe plaiurile cu flori Maramureşene”, iar restul este poveste.

Dragul de treasure hunt ne-a obişnuit şi ne plimbă prin tot felul de trăiri şi experienţe colorate. Joaca este la ea acasă. Şi până să ajungem în Maramureş ne mai sunt dăruite mii de trăiri, locuri şi experienţe.

Construim un spaţiu în care bucuria se simte acasă, iar magia este la tot pasul. Nu înţelegem uneori cum de curg lucrurile aşa magic. Ne bucurăm de hărţile buclucaşe, de întâlnirile „intamplatore”, de primirea în casa meşterilor romani. de misiuni magice, simplitate, peisaje de vis, joc şi multe momente de prezenţă în care dragă minte sta pe pace…

Ei, unde mai pui că dragul de tine pleacă în călătorie cu inimă deschisă şi fără să ştie prea multe detalii. Îşi permite să se lase surprins şi să se bucure pur şi simplu. Treasure Hunt-ul este parcă o replică fidelă a vieţii. Căutarea asta de COMORI, aduce comori din exterior, dar ca să vezi, le trezeşte şi pe cele din interior. Şi zău, că totu-i simplu…Simplitatea asta aduce magia în lume.

Maramureşul este darnic în tradiţii, meşteri, peisaje fermecate, mocăniţa, simplitate şi oameni frumoşi. Poposim acasă la meşteri, trăim în prezenţa lor, călătorim cu mocăniţa, vedem, simţim şi ne păstrăm deschişi către darurile pe care Maramureşul le-a pregătit cu blândeţe pentru noi.

Cum particip la acest treasure hunt? Ei, cum…cu inimă deschisă şi cu hotărâre. Între timp, poţi să ne trimiţi şi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com ca să ştim şi noi că hoinărim împreună pe plaiurile cu flori Maramureşene

Transport: cu maşina. Costurile de transport vor fi de aproximativ 130 ron/persoană. Bucuria din maşinile călătoare rămâne tradiţie.

Cazare: 100 RON/ persoană pentru două nopţi de cazare.

Plecare: Plecăm vineri dimineaţa(7 octombrie) la ora 6:00 am din Bucureşti. Ne întoarcem duminică la ora 22:00 cu energie cât pentru o lună de aici înainte.

Costul atelierului: 100 ron ( include materialele de creaţie şi experienţa magică oferită de treasure hunt). Pentru şoferii călători treasure hunt-ul vine la jumătate( 50 ron) . Banii pentru treasure hunt vor fi dăruiţi până pe 5 octombrie şi vin cu bucurie.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie cu tine în ţara ta.

Mulţumesc pentru că ne aducem împreună într-un spaţiu de iubire, într-o Românie de poveste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s