Treasure Hunt- Apuseni cu noi răsărituri


14718728_1278316452200659_4935751183721915413_nOmului îi şade bine cu drumul şi cu trăirile pure. Simplitatea vrea să ajungă acasă şi să ne şoptească în felul ei. No bine, hai să sărbătorim pe 4, 5, 6 noiembrie pe plaiurile lui „APUSENI cu noi RĂSĂRITURI”.

Acum un an plecat în primul nostru treasure hunt. Cu dor de Românie pură, cu hărţi, cu misiuni, cu inimă deschisă, cu dans şi cu miros de mere coapte şi scorţişoară. Treasure hunt-ul este darnic, iar în noiembrie plecăm să ne sărbătorim şi să ne mulţumim cu simplitate.

Din 2015 tot descoperim o Românie magică. Poposim în casele meşterilor, descoperim locuri FERmecate din România, construim o comunitate de călători magici şi cu fiecare experienţă mai „ştergem praful de pe ceea ce credeam despre România”, cum bine zice Tiberius.

Magia treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-un spaţiu de iubire, într-o Românie de poveste. Construim o experienţă pe care o păstrezi cu bucurie în suflet. Trăieşti zile de MAGIE ÎN MIŞCARE şi asta nu are cum să nu te facă să te întorci mai bogat acasă.

„Aici am învăţat că aparenţele înşeală, şi că ies minunăţii din noi, atunci când avem mediul fertil pentru sinceritate. Aici am văzut că necunoscuţii sunt şi ei oameni, şi dacă îi primim cu inimă deschisă în lumea noastră, ei răspund bucuroşi. Fiecare treasure hunt mi-a adus noi şi noi revelaţii despre mine, despre limitele mele mentale şi m-a scos din cochilie să mă pot arăta lumii fără frică.” zice magică Ralu alături de care tot călătorim.

Tu, drag călător, o să ştii atât : “Plec pe plaiurile Apusenilor cu dor de noi RĂSĂRITURI pline de simplitate”, iar restul este poveste.

Dragul de treasure hunt ne-a obişnuit şi ne plimbă prin tot felul de trăiri şi experienţe colorate. Joacă este la ea acasă. Şi până să ajungem în Apuseni ne mai sunt dăruite mii de trăiri, locuri şi experienţe.

Construim un spaţiu în care bucuria şi simplitatea se simt acasă, iar magia este la tot pasul. Nu înţelegem uneori cum de curg lucrurile aşa magic. Ne bucurăm de hărţile buclucaşe, de întâlnirile „intamplatore”, de primirea în casa meşterilor romani. de misiuni magice, simplitate, peisaje de vis, joc şi multe momente de prezenţă în care dragă minte stă pe pace…

Ei, unde mai pui că dragul de tine pleacă în călătorie cu inimă deschisă şi fără să ştie prea multe detalii. Îşi permite să se lase surprins şi să se bucure pur şi simplu. Treasure Hunt-ul este parcă o replică fidelă a vieţii. Căutarea asta de COMORI, aduce comori din exterior, dar ca să vezi, le trezeşte şi pe cele din interior. Şi zău, că totu-i simplu…Simplitatea asta aduce magia în lume.

„APUSeniul” este darnic în tradiţii, meşteri, peisaje fermecate, toamna vie, tulnic, dans, dealuri îmbrăcate în haine de sărbătoare, simplitate şi oameni frumoşi. Poposim acasă la meşteri, trăim în prezenţa lor, respirăm în linişte, vedem, simţim şi ne păstrăm deschişi către darurile pe care zonă Apusenilor le-a pregătit cu blândeţe pentru noi.

Cum particip la acest treasure hunt? Ei, cum…cu inimă deschisă şi cu hotărâre. Între timp, poţi să ne trimiţi şi un mail pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com ca să ştim şi noi că hoinărim împreună pe plaiurile cu APUSeni şi cu noi răsărituri.

Transport: cu maşina. Costurile de transport vor fi de aproximativ 100 ron/persoană. Bucuria din maşinile călătoare rămâne tradiţie.

Cazare: 100 RON/ persoană pentru două nopţi de cazare.

Plecare: Plecăm vineri SEARA (4 noiembrie) la ora 7:00 pm din Bucureşti. Ne întoarcem duminică la ora 22:00 cu energie cât pentru o lună de aici înainte.

Costul atelierului: 100 ron ( include materialele de creaţie şi experienţa magică oferită de treasure hunt). Pentru şoferii călători treasure hunt-ul vine la jumătate( 50 ron) . Banii pentru treasure hunt vor fi dăruiţi până pe 2 noiembrie şi vin cu bucurie. Şi pentru că este treasure hunt de sărbătoare primeşte şi inspiraţie pentru viitor şi ne inspiram de la un meşter magic şi zicem aşa. „Poţi să dăruieşti 100 ron şi oricât simte inima ta în plus”.

Numărul meu de telefon: 0766.360.079

Hai la drum, călătorule. Meriţi o călătorie cu tine în ţara ta.

Mulţumesc pentru că ne aducem împreună într-un spaţiu de iubire, într-o Românie de poveste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s