Treasure Hunt- Bucovină Te iubesc


Se simte liniştea, dorul de călătorie, de frumos şi de simplitate. Iaca aşa, pe 28 aprilie( de cu seară),29, 30 şi 1 mai Bucovina ne bine primeşte pe meleagurile ei.

Da, plecăm împreună în Treasure Hunt-ul „Bucovină Te iubesc”, o călătorie numai bună de păstrat la suflet. Trăim cu rost experienţe care ne aduc aminte de satul românesc, de mâncarea cu rost, de tradiţie, de meşteri care au vreme să ne bine primească în ale lor case, de echitaţie, de mocăniţă, de ceramică neagră, de respirat în natură, de joc şi de bucurie simplă trăită împreună.

Treasure Hunt-ul este o călătorie pregătită pentru tine cu drag. Tu ştii atât : ” Plec în căutarea de comori Bucovină Te Iubesc, iar restul este poveste”.

Porneşti la drum cu inima deschisă. Nu ştii de la început fiecare locaţie şi experienţa pe care urmează să o trăieşti. Primeşti înainte de călătorie toate informaţiile de care ai cu adevărat nevoie, iar în călătorie prin hărţi, joc, misiuni buclucaşe se tot arată experienţele pe care urmează să le trăieşti.

Treasure Hunt-ul în Bucovina este tare darnic. Din cască se şopteşte că pe lângă tradiţie, vizite în case de meşteri, echitaţie şi mocăniţa din Huţulca vom mai avea multe alte surprize pe care abia aşteptăm să le trăim împreună.Tot din cască se şopteşte că vom avea într-o seară o petrecere simplă A IUBIRII.

Cum mă înscriu pentru această experienţă? Simt că mi-e potrivită o călătorie cu rost în Bucovina şi trimit mail de înscriere pe dragomir.alexxandra@gmail.com. Avansul pentru această călătorie este de 100 ron şi este dăruit până pe data de 25 aprilie 2017.

Investiţia în căutarea de comori din Bucovina: 450 ron. Include 3 nopţi de cazare în camera magice, transportul, vizitele la meşteri, echitaţia, mocăniţa şi experienţa cu rost a treasure hunt-ului. Cazarea este în două locaţii superbe unde ne odihnim în linişte. Transportul îl vom face cu maşinile, iar şoferii călători primesc în dar 50 ron reducere.

Plecare: Plecăm Vineri (28 aprilie) din Bucureşti la ora 19. Mergem până la primul loc de cazare, iar apoi sâmbătă de dimineaţa ne trezim în câteva ore în Bucovina. Ne întoarcem luni seara cu bucurie trăită şi cu poveşti bucovinene.

Hai în căutarea de comori de pe meleaguri bucovinene. Mulţumesc deja pentru tot ce o să trăim împreună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s