Treasure Hunt- Marea şi Magia Sânzienelor


Se simte liniştea, dorul de mare, de frumos şi de simplitate. Iaca aşa pe 23-25 iunie suntem invitate cu inimă deschisă în călătoria ” Marea şi Magia Sânzienelor”

Ia-o de mână pe mama ta, pe sora ta, pe prietena ta de suflet şi hai să plecăm împreună în treasure hunt-ul „Marea şi Magia Sânzienelor”. Ne aşteaptă o experienţă cu rost, cu trăiri simple, cu răsărit în tălpile goale, cu apus sub liniştea lunii, cu glasul blând al unei măicuţe, cu liniştea dansului de sânziene, cu sărbătoarea vieţii şi a femeii care se poartă prin lume cu simplitate.

Femeia înfloreşte cu simplitate în prezenţa altor femei. Eu simt ca în preajma femeilor am intrat în contact cu divinitatea, cu măreţia şi magia vieţii. Prin ochii clari ai femeilor din viaţa mea mi-am văzut rănile, bucuriile şi darurile. Pas cu pas am prins curaj să le pun în lume. Şi da, nimic mai sfânt nu-i decât o femeie care VEDE măreţia altei femei şi o susţine cu darurile simplităţii ei.

În noaptea de Sânziene tradiţia populară spune că cerurile se deschis, iar omul se deschide către minunea vieţii. Focul, coroniţele, hora sânzienelor sunt elemente prin care omul sărbătoreşte Soarele, iubirea, fertilitatea şi poftă de viaţă.

Treasure Hunt-ul pregăteşte cu iubire o experienţă în care vom trăi împreună sărbătoarea Sânzienelor. Tu o să ştii atât:” Plec în căutarea de comori Marea şi Magia Sânzienelor, iar restul este poveste”. Drumul se va arăta pas cu pas, iar darurile treasure hunt-ului ne vor purta într-un spaţiu binecuvântat şi simplu în care vom avea vreme.

Da, vom avea vreme să fim reale. Da, vom avea vreme să ne sărbătorim şi să ne grăim darurile. Da, vom avea vreme să ne lăsăm îmbrăţişate. Da, vom avea vreme să povestim fără ruşine despre durerile noastre. Da, vom avea vreme să grăim mamelor noastre. Da, vom avea vreme să ne uităm cu blândeţe şi normalitate la noi. Da, vom avea voie să trezim magia aia din interioarele noastre şi să o aducem în lume cu simplitate.

Cum mă înscriu pentru această experienţă? Simt că mi-e potrivită o călătorie cu rost în povestea „Marea şi Magia Sânzienelor” şi trimit mail de înscriere pe dragomir.alexxandra@gmail.com. Avansul pentru această călătorie este de 100 ron şi este dăruit până pe data de 22 iunie 2017.

Investiţia în căutarea de comori ” Marea şi Magia Sânzienelor”: 370 ron. Include 2 nopţi de cazare în camera magice, transportul, darurile sânzienelor 🙂 şi experienţa cu rost a treasure hunt-ului. Transportul îl vom face cu maşinile, iar „şoferiţele călătoare primesc în dar 50 ron reducere.

Plecare: Plecăm Vineri (23 iunie) din Bucureşti la ora 19:00. Ne întoarcem duminică seara cu bucurie sărbătoririi sânzienelor.

Hai în căutarea de comori de pe meleaguri magice. Mulţumesc deja pentru tot ce o să trăim împreună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s