Treasure Hunt-Tulnicul, Apuseni şi Noi Răsărituri


Se simte liniştea, dorul de călătorie, de frumos şi de simplitate. Iaca aşa de pe 30 iun( de cu seara) până pe 2 iulie „Tulnicul, Apuseni şi Noi Răsărituri” ne bine primesc pe meleagurile lor.

Da, plecăm împreună în Treasure Hunt-ul „Tulnicul, Apuseni şi Noi Răsărituri”, o călătorie numai bună de păstrat la suflet. Trăim cu rost experienţe care ne aduc aminte de simplitate, de bunătatea găsită în căsuţele meşterilor romani, de sunetul divin al tulnicului, de magia omului plecat în călătorie, de joc, de Noi Răsărituri, de taina Sânzienelor şi de un Apuseni pe care îl descoperim cu inima.

Treasure Hunt-ul este o călătorie pregătită pentru tine cu drag. Tu ştii atât : ” Plec în căutarea de comori Tulnicul, Apuseni şi Noi Răsărituri, iar restul este poveste”.

Porneşti la drum cu inimă deschisă. Nu ştii de la început fiecare locaţie şi experienţă pe care urmează să o trăieşti. Primeşti înainte de călătorie toate informaţiile de care ai cu adevărat nevoie, iar în călătorie prin hărţi, joc, misiuni buclucaşe se tot arată experienţele pe care urmează să le trăieşti.

Misiunile, comorile, vizitele în căsuţele meşterilor, hărţile şi oamenii sunt magia treasure hunt-ului. Fiecare misiune, hartă, comoară este meşterită cu multă iubire şi migală.

Treasure Hunt-ul ăsta-i este tare darnic. Oferă timp cu rost în căsuţele meşterilor. Oferă un spaţiu în care omul are vreme să se apropie de omenie. Meştereşte o experienţă care poartă omul prin peşteri unice, locuri magice, poveşti cu sânziene, sunete magice de tulnic, prin natura grăitoare, prin căsuţe de meşteri şi cel mai măreţ este ca toate astea pun de o călătorie prin interioarele lui.

Cum mă înscriu pentru această experienţă? Simt că mi-e potrivită o călătorie cu rost în povestea „Tulnicul, Apuseni şi Noi Răsărituri” şi trimit mail de înscriere pe dragomir.alexxandra@gmail.com. Avansul pentru această călătorie este de 100 ron şi este dăruit până pe data 28 iunie 2017.

Investiţia în căutarea de comori ” Tulnicul, Apuseni şi Noi Răsărituri”: 450 ron. Include 2 nopţi de cazare în camera magice, transportul, vizitele la meşteri, intrarea în peşteră, o surpriză tradiţională şi experienţa cu rost a treasure hunt-ului. Transportul îl vom face cu maşinile, iar şoferii călători primesc în dar 50 ron reducere.

Plecare: Plecăm Vineri (30 iunie) din Bucureşti la ora 19:00. Ne întoarcem duminică seara cu bucurie trăită şi cu poveşti din Tara Moţilor.

Hai în căutarea de comori de pe meleaguri magice. Mulţumesc deja pentru tot ce o să trăim împreună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s