Treasure Hunt- Un MUNTE a întâlnit un OM


Trei luni, trei munţi şi multe suflete care îşi grăiesc real. Începând din iulie vom avea în fiecare lună o întâlnire de suflet cu muntele. Prima invitaţie o primim pe 29-30 iulie când treasure hunt-ul ne poartă în povestea “Un munte a întâlnit un OM”

“Un munte a întâlnit un OM” ne invită să lăsăm muntele să ne grăiască. Vom avea timp de noi, de drumeţie şi de pictat pe întuneric sub cerul liber şi lângă focul de tabără.

Ei bine, eu de mii de ori m-am regăsit în munte cum nu m-am regăsit în lume. Acolo este prea linişte ca să fac eforturi să stau în faţa mea. Măreţ este că fiecare dar din munte, îl iei cu tine acasă, în realitatea de zi cu zi.

Hai cu noi să ne întâlnim cu muntele, să auzim liniştea, să ne răcorim, să respirăm, să pictăm, să dansăm şi să cântăm în vârf de munte alături de oaspeţi de seamă. Da, ne-a promis Calea Lactee că o să fie şi ea prezenta sâmbătă seara la focul de tabără din mijloc de munte. Vrea şi ea să picteze cu noi. Şi zice că că nu avem nevoie de experienţă în pictură.

În treasure hunt totul este pregătit ca tu să trăieşti o experienţă cu rost fără să organizezi ceva. Ştii atât „Plec pentru două zile în căutarea de comori UN MUNTE A ÎNTÂLNIT UN OM, iar restul este poveste”.

Se mai suflă din cască aşa: Avem hărţi, comori şi misiuni care ne vor purta din loc în loc într-o experienţă de suflet. Avem timp să ne oprim să ne bucurăm de natură. Avem spaţiu să ne simţim acceptaţi şi pas cu pas să ne grăim povestea. Avem timp să ne jucăm în jurul focului de tabără sub cerul cu mii de stele. Avem timp să ne punem corpul în mişcare. Avem timp să ne bucurăm de mâncare. Avem timp să ne vorbim cu sinceritate. Avem timp să-l ascultăm pe munte. Avem timp să mergem cu blândeţe şi conştienţi de noi. Avem timp să respirăm şi să vedem asta ca pe o mare binecuvântare. Avem timp să dansăm şi să pictăm în jurul focului de tabără sub cerul liber plin de stele.

Echipament: Singurul lucru OBLIGATORIU este echipamentul– rucsac, bocanci de munte, haine de schimb, pelerina de ploaie, polar, geacă, fes, mănuşi (la înălţime este destul de frig chiar şi vara)

Plecare: Sâmbătă, 29 iulie, ora 6:00, de la Gară de Nord
Întoarcere: Duminică, 30 iulie, ora 22:00

Dificultate traseu: medie +. Vom urca pe munte şi în prima şi în cea de-a doua zi. Stai liniştit, căci vei cunoaşte toate detaliile de care ai nevoie.

Cazare: Cabana Mălăieşti, un loc divin în mijloc de munte. Vom sta într-o cameră de 10 persoane. Aici stele sunt aproape de om.

Cum mă înscriu? Simt că îmi este potrivită această călătorie şi trimit mail de înscriere fermă la dragomir.alexxandra@gmail.com

Investiţie: 170 ron( include cazarea, biletele de tren, materiale de pictură pentru creaţia de la focul de tabără şi întreaga experienţă a treasure hunt-ului). Avansul pentru această călătorie: 100 ron dăruiţi până pe 27 iulie.

Mulţumesc pentru tot ce avem de trăit împreună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s