Treasure Hunt- Copilărie în inima satului


Liniștea din sat ne bine primește și ne șoptește că pe 18-20 august avem vreme de „Copilărie în inimă satului” Plecăm pe 18 august de cu seară, iar pe 20 ne întoarcem cu inimă deschisă pentru simplitate.

Dimineți în care păsările se aud în crâng. Aer răcoros și dealuri cât vedem cu ochii. Căpițe de fân și animale care pasc în voia lor și spre încântarea privirilor noastre. Un sat la poalele munților cu oameni blânzi care își văd în liniște de viețile lor și poteci pe care oamenii au vreme să se salute.

O călătorie în tihnă în care avem vreme să ne odihnim la poalele muntelui. Da, într-un loc în care „aerul este înalt” și omul are vreme. Are vreme să fie om. Are vreme să-și aducă aminte de bucuriile copilăriei. Are vreme să privească stelele. Are vreme să se joace. Are vreme să stea în prezența unor meșteri și în liniște să descopere simplitatea.

Pentru prima oară poposim la STÂNĂ. Acolo baciul ne bine primește cu vorba bună și cu povești despre oierit. O brânză ca la munte acasă o să se prepare chiar sub privirile noastre. Apăi vorba blândă o să ne așeze și la masa ciobănească. Bucate de îți lasă gura apă și o natură care îi șoptește sufletul să respire. Un timp magic trăit în liniștea satului. Și asta nu-i tot. Dragul de treasure hunt are multe daruri de oferit

Șoptește că vom avea vreme de PICTAT PE PIETRE. Pictăm și printre jocurile copilăriei ne apropiem cu simplitate de normalitate. Zice că „ne luăm cu simplitate pietre de pe inimă și pictăm povești”.

Treasure hunt-ul este o căutarea de comori oferită ție în care călătorești, descoperi România, te relaxezi, te joci, îți bucuri inimă și sufletul, îți faci prieteni pentru o viață, poposesti în căsuțele meșterilor, intri în contact cu tradiția și meșteșugurile românești și trăiești pe pace o aventură pentru care tu nu trebuie să pregătești nimic.

În treasure hunt totul este pregătit că tu să trăiești o experiență cu rost fără să organizezi ceva. Știi atât „Plec în căutarea de comori COPILĂRIE în inimă SATULUI, iar restul este poveste”.

Misiunile, comorile, hărțile, vizitele în căsuțele meșterilor, simplitatea și oamenii sunt magia treasure hunt-ului. Fiecare misiune, hartă, comoară este meșteriță cu multă iubire astfel încât tu să ai o experiență de căutare de comori plină de mister, joc și bucurie.

Cum mă înscriu? Simț că îmi este potrivită această călătorie și trimit mail de înscriere fermă la dragomir.alexxandra@gmail.com.

Plecare: Vineri, 18 august, oră 19:00.
Întoarcere: Duminică, 20 august, oră 22:00

Transport: Cu mașinile personale. Distracția din mașinile călătoare ne rămâne la suflet, iar șoferii primesc 50 ron reducere.

Investiție: 370 ron( include cazarea pentru 2 nopți, transportul, vizita la stână și masă ciobănească, vizitele la meșteri, materiale de pictură și întreagă experiență a treasure hunt-ului). Avansul pentru această călătorie: 100 ron dăruiți până pe 16 august.

Mulțumesc pentru tot ce avem de trăit împreună.

creație foto: Ana Măria Popa și Amalia Necula

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s