Treasure Hunt- Omul, satul și liniștea din inima Făgărașului


Liniștea din sat ne bine primește și ne șoptește că pe 22-24 septembrie avem vremuri potrivite pentru o nouă căutare de comori. Plecăm pe 22 septembrie de cu seară, iar pe 24 ne întoarcem cu inima deschisă pentru simplitatea de zi cu zi.

„Omul, satul și liniștea din inima Făgărașului” aduce om lângă om, liniște lângă liniște și ne invită la o călătorie în lumea tradițiilor, a locurilor binecuvântate și a meșterilor care au”vreo 34 de ani plus încă aia 50 de meșteșug. Sunt tânăr ce să-mi fac”.

Suntem bine primiți în satul din inimă Făgărașului, satul în care tradițiile se păstrează și încă se aude sunetul războiului de țesut. Aici IA și cojocul încă mai au multe de grăit și dăruit. Tot aici oamenii au vreme să se salute pe poteci. În satul asta există verde, munte, liniște și simplitate cât putem să cuprindem cu privirea și cu inimă. Să-ți mai spunem că aici încă mai există bunicuțe care frământă pâinea și o lasă la odihnit în cuptorul de lut.

În treasure hunt se întâmplă ca visurile oamenilor să se întâlnească. Iacă așa noi visam la o sezătoare ca în vremurile bune, costume populare, IE, dans popular, pâine la cuptor, meșteri blânzi și oameni călători care au vreme de lucruri de-ale inimii. Unde pui că viață-i darnică și treasure hunt-ul ne-a pregătit zile în care visurile astea ajung în realitate.

Ei și că să fie visul complet se șoptește în cască ceva despre un castel de lut din Valea Zânelor. Și până la castel suntem invitați la o mare herghelie de cai din România. Se spune că-i unică în Europa. Apăi inimă deschisă să avem să bine primim liniștea și darurile din inima Făgărașului.

Îți mai spunem că Treasure Hunt-ul este o căutarea de comori oferită ție în care călătorești, descoperi România, te relaxezi, te joci, îți bucuri inima și sufletul, îți faci prieteni pentru o viață, poposesti în căsuțele meșterilor, intri în contact cu tradiția și meșteșugurile românești și trăiești pe pace o aventură pentru care tu nu trebuie să pregătești nimic.

În treasure hunt totul este pregătit că tu să trăiești o experiență cu rost fără să organizezi ceva. Știi atât „Plec în căutarea de comori „Omul, satul și LINIȘTEA din inima Făgărașului”, iar restul este poveste”.

Misiunile, comorile, hărțile, vizitele în căsuțele meșterilor, simplitatea și oamenii sunt magia treasure hunt-ului. Fiecare misiune, hartă, comoară este meșteriță cu multă iubire astfel încât tu să ai o experiență de căutare de comori plină de mister, joc și bucurie.

Cum mă înscriu? Simt că îmi este potrivită această călătorie și trimit mail de înscriere fermă la dragomir.alexxandra@gmail.com.

Plecare: Vineri, 22 septembrie, oră 18:31.
Întoarcere: Duminică, 24 septembrie, oră 22:00

Transport: Cu mașinile personale. Distracția din mașinile călătoare ne rămâne la suflet, iar șoferii primesc 50 ron reducere.

Investiție: 470 ron( include cazarea pentru 2 nopți, transportul, șezătoarea, darurile de la sezătoare, vizitele în căsuțele meșterilor populari, spectacolul de la herghelie și întreaga experiență a treasure hunt-ului). Avansul pentru această călătorie: 100 ron dăruiți până pe 20 septembrie.

Mulțumesc pentru tot ce avem de trăit împreună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s