Treasure Hunt- Maramureş, te iubesc


Bine te-am găsit om cu inimă bună. Mihail şi Gabriel astăzi ne grăiesc lin. Este zi de sărbătoare şi iată că din sărbătoare se trimite în lume o nouă călătorie în Maramureş. Sărbătoare ne dăruieşte 4 zile în Maramureş în perioada 30 noiembrie-3 decembrie.

Maramureşul este locul în care omul este om, tradiţia este tradiţie, iar vorbă bună a maramureşenilor te face să descoperi că asta-i normalitatea. Este normal să fim buni. Este normal să dăruim din ce avem. Este normal să ne bucurăm de frumuseţea acestei ţări. Este normal să avem perioade şi perioade. Este normal să fim veseli, dar şi trişti. Este normal să fim primiţi în fiecare călătorie cu toate ale noastre.

Treasure hunt-ul ne oferă 4 zile de poveste pe tărâmurile Maramureşului. Ne este grăit că vom avea vreme de linişte. Mocăniţa ne va plimba într-o poveste măreaţă pe dealurile maramureşene. Meşterii sunt pregătiţi să ne deschidă uşa şi pas cu pas să ne dăruiască din povesea lor simplă şi iubitoare. Masa maramureşeana este o încântare, iar doamna de la cazare deja ne-a anunţat că ne aşteaptă cu o „horincă cum este pe aici pe la noi prin Maramureş”. Muzeele, mocăniţa, cimitirul vesel, mănăstirea Bârsana ne sunt alături şi ne vor încânta inima şi privirea. Călătorim în locuri bogate de tradiţie, de oameni şi de natură.

Cândva eram pe drumurile maramureşene. Era o dimineaţă magică. Un răsărit frumos şi un timp în care respiraţia vine rând pe rând şi fără grabă. Apăi nici maşina noastră nu s-a grăbit şi a zis să facem o mică oprire de încărcat bateriile. Zis şi făcut. Suntem în mijlocul Maramureşului şi mai avem puţin până la Mocăniţa. Ne oprim să ne încărcat bateria de la o maşină. Este linişte în satul maramureşean. O domniţă iese la poartă. Văleleu. Gândul nostru este că am făcut gălăgie şi are să ne certe pentru asta. Dar ce să vezi. Draga de femeie începe să vorbească. Cu vorba blândă şi sinceră ne oferă un ceai. Se gândeşte că este dimineaţa şi poate ne este şi nouă frig. Tăcere şi semn că pe aici bunătatea se găseşte la orice pas.

Îţi mai spunem că Treasure Hunt-ul este o căutarea de comori oferită ţie în care călătoreşti, descoperi România, te relaxezi, te joci, îţi bucuri inima şi sufletul, îţi faci prieteni pentru o viaţă, poposeşti în căsuţele meşterilor, intri în contact cu tradiţia şi meşteşugurile româneşti şi trăieşti pe pace o aventură pentru care tu nu trebuie să pregăteşti nimic.

În treasure hunt totul este pregătit ca tu să trăieşti o experienţă cu rost fără să organizezi ceva. Ştii atât „Plec în căutarea de comori „Maramureş, te iubesc” , iar restul este poveste”.

Misiunile, comorile, hărţile, vizitele în căsuţele meşterilor, simplitatea şi oamenii sunt magia treasure hunt-ului. Fiecare misiune, hartă, comoară este meşterită cu multă iubire astfel încât tu să ai o experienţă de căutare de comori plină de mister, joc şi bucurie.

Cum mă înscriu? Simt că îmi este potrivită această călătorie şi trimit mail de înscriere fermă la dragomir.alexxandra@gmail.com.

Plecare:Joi, 30 noiembrie, ora 6:00 am
Întoarcere: Duminică, 3 decembrie, ora 22:00

Transport: Cu maşinile personale. Distracţia din maşinile călătoare ne rămâne la suflet, iar şoferii primesc 50 ron reducere.

Investiţie: 555 ron( include cazarea într-o căsuţă de vis, transportul, vizitele în căsuţele meşterilor populari, călătoria cu Mocăniţa, darurile pe care le primim de la meşteri, surprizele maramureşene şi întreaga experienţă a treasure hunt-ului). Avansul pentru această călătorie: 100 ron dăruiţi până pe 28 noiembrie.

Mulţumesc pentru tot ce avem de trăit împreună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s