Treasure Hunt- Bucovina- mă întorc spre mine iar și iar


15036397_1137686609649761_5830306471240505251_nCe dor mi-a fost. Ce dor mi-a fost de tine. Ce dor mi-a fost de mine. Ce dor mi-a fost de noi. Atât de dor încât m-am așezat lângă mine și mi-am adus aminte cât de vindecătoarea mi-e țara și simplitatea. Da, se simte liniștea, dorul de călătorie, de frumos și de simplitate. Uite că pe 26( de cu seara)- 28 octombrie „Bucovina- mă întorc spre mine iar și iar” ne bine primește pe meleagurile ei.

Treasure hunt-ul este o călătorie meșterită cu drag de om simplu, Românie magică, ținuturi binecuvântate, meșteri blânzi și oameni care din când în când merită câte-o călătorie de suflet. Respiri bucuria toamnei, te așezi pe un deal și privești în zare, te liniștești și respiri. Pășești într-o căsuță de meșter și parcă te îmbrățișează liniștea. Nici nu-ți dai seamă când inima se încălzește și începe să îți mulțumească. Taci și simți. Plângi de simți. Vorbești despre ale tale și ești ascultat. Mănânci în tihnă și din mâini de om care încă mai are vreme să spună o rugăciune când gătește .

Ce măreț să știi atât :” Sunt curios de darurile călătoriei și plec în căutarea de comori de pe meleagurile Bucovinei. Da, și restul este poveste”.

Treasure hunt-ul are obiceiul să invite omul la călătorie simplă. Mergem și stăm. Ne oprim din drum pentru o pădure plină de culoare. Ne oprim să ne îmbrățișăm. Suntem în călătorie și inimile se deschid. Omul pleacă la drum cu toate ale sale. Se așează și respiră pe un deal. Își liniștește mâinile în lutul de la Marginea. În atelier liniștea te aude. Lângă lut învățam să fim. Ah! Ce trăire. Să lași controlul și cu toate astea să te simți mai în siguranță ca oricând. Avem vreme și ne așezăm lângă povestea unui ou care se lasă încondeiat sub privirile noastre. Tac și simt. Mi-e atât de dragă simplitatea. Am trăirea că România mă deschide către mine.

Te invit într-o călătorie a simplității. Da, nu știi de la început care-i drumul și nici experiențele ce urmează să le trăiești. Primești înainte de călătorie toate informațiile de care ai cu adevărat nevoie, iar în călătorie ai la îndemână hărțile, jocul, misiunile care te poartă prin trăiri numai bune de păstrat la suflet.

De ai știi câtă bucurie se trăiește atunci când se meșterește fiecare misiune, hartă, surpriză din călătorie 🙂 Știi care este magia treasure hunt-ului? Misiunile, comorile, vizitele în căsuțele meșterilor, hărțile și oamenii sunt magia treasure hunt-ului.

Bucovina este un ținut binecuvântat. Ne-a pregătit dealuri pline de culoare, aer liber și curat, bogăția tradiției românești, joaca în lut de la Marginea( vom avea șansa să primim în dar peste două săptămâni de la călătorie ale noastre creații), bogăția încondeierii ouălor și sentimentul acela că în România sunt încă oameni care își văd de treaba lor și vorbesc despre nemărginire cu simplitate. În Bucovina avem vreme să mâncăm curat și din mâini care gătesc încă în liniște și din când în când mai au vreme de o rugăciune. Seara ne așezăm la o sezătoare bucovineană.

Cum mă alătur în călătorie? Simt că mi-e potrivită o călătorie simplă în Bucovina și trimit un mail de înscriere la treasurehuntromania@gmail.com. Avansul pentru această călătorie este de 100 ron și este dăruit până pe data de 23 octombrie. Datele le primești cu drag după mail-ul de înscriere.
Investiția în treasure hunt-ul, „Bucovina, mă întorc spre mine iar și iar”: 420 ron. Include 2 nopți de cazare în camere magice, transportul, experimentarea meșteșugurilor bucovinene și întreagă experiență a călătoriei împreună. Transportul îl vom face cu mașinile, iar șoferii călători primesc în dar 50 ron reducere.

Plecarea. Plecăm Vineri( 26 octombrie) din București la oră 18:00. Ne întoarcem duminică seară către căsuțele noastre. Și da, Bucovina sigur ne pune în traistă amintiri la care să ne întoarcem în viață noastră de zi cu zi.

Să fim sănătoși și să avem putere să ne vedem de călătoria noastră. Da, fiecare om are nevoie să se întoarcă din vreme în vreme spre a lui călătorie și de poate să-i rămână alături. Ne mai pierdem, dar ne mai și regăsim.

Mulțumesc, om cu toate ale tale, pentru tot ce o să trăim împreună în călătorie. Și da, călătorim cu treasure hunt-ul de ani buni și iată aici câteva din cele trăite împreună.

https://www.facebook.com/pg/Treasure-Hunt-in-magica-Romanie-1039630372788719/photos/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s