Treasure hunt- Cu ochii deschiși prin INIMA țării


14947799_1138443799574042_5052073939147550178_nCe dor mi-a fost. Ce dor mi-a fost de tine. Ce dor mi-a fost de mine. Ce dor mi-a fost de noi. Atât de dor încât m-am așezat lângă mine și mi-am adus aminte cât de vindecătoarea mi-e țara și simplitatea. Mă tot gândesc de la o vreme că românul merită să-și schimbe vorbele. Dar uneori, ca să ne schimbăm vorba avem nevoie să ne schimbăm privirea.

Se face liniște în universul nostru. Suntem invitați cu blândețe pe  19 (de cu seara)-21 aprilie în călătoria ochilor și inimilor deschise. „Nu este ușor, dar nici imposibil” zicea părintele Papacioc. Iaca așa „Cu ochii deschiși prin INIMA țării” ne bine primește pe meleagurile ei. 

Treasure hunt-ul este o călătorie meșterită cu drag de om simplu, Românie magică, ținuturi binecuvântate, meșteri blânzi și oameni care din când în când merită câte-o călătorie de suflet. Respiri bucuria simplității, te așezi pe un deal și privești în zare, te liniștești și respiri. Pășești într-o căsuță de meșter și parcă te îmbrățișează liniștea. Nici nu-ți dai seamă când inima se încălzește și începe să îți mulțumească. Taci și simți. Plângi de simți. Vorbești despre ale tale și ești ascultat. Mănânci în tihnă și din mâini de om care încă mai are vreme să spună o rugăciune când gătește.

Ce măreț să știi atât :” Sunt curios de darurile călătoriei și plec în căutarea de comori de pe meleagurile binecuvântate din INIMA țării. Da, iar restul este poveste”.

Treasure Hunt-ul are darul să ne poarte cu blândețe către noi și către ceilalți. Avem mâini care să mângâie, gură care să tacă, ochi care să vadă și suflet care să se înțeleagă. Când omul pleacă într-o căutare de comori, se găsește de cele mai multe ori pe sine…așa, cu simplitate și cu naturalețe.

Ce bine-i să mă așez aici și să ascult sunetul asta de liniste. Mă trezesc și am timp să tac, să plâng, să râd, să simt. Mă așez la masă. Aici se simte mâna bunicii care a pregătit merinde bune chiar și pentru suflet. Doamne, ce masă bogată. Doamne, ce sunet divin are bucata asta de liniște.

Treasure Hunt ne dăruiește blând și lin. Ne așezăm lângă un om blând care o viață a stat la mânăstire. Îi ascultăm vorba blândă și ne lăsăm sufletul mângâiat. Îmi aduc aminte de lumina lui. Acum câțiva ani colindam dealurile din Țara Făgărașului și am avut vreme să mă așez aici pentru o noapte. Călugărul ne-a pus la masă și ne-a binecuvântat prin fiecare cuvânt pe pace. Abia aștept revederea cu lumina blândeții lui.

Din cască se șoptește că tolba treasure hunt-ului este plină de daruri. Ne bucurăm de echitație, de locul magic de la Şinca Veche, de cetăți, de tradiția IEI de la Drăguș, de un drum magic cu muntele în față, de lacuri, de vorba blândă a meșterului care o viață a cusut cojoace și de fiecare bucățica de noi regăsită prin călătorie.

Tac și simt. Mi-e atât de dragă simplitatea. Am trăirea că România mă deschide către mine. Ioi și câte daruri regăsesc prin interioarele mele.

Te invit într-o călătorie a simplității. Da, nu știi de la început care-i drumul și nici experiențele ce urmează să le trăiești. Primești înainte de călătorie toate informațiile de care ai cu adevărat nevoie, iar în călătorie ai la îndemână hărțile, jocul, misiunile care te poartă prin trăiri numai bune de păstrat la suflet.

De ai știi câtă bucurie se trăiește atunci când se meșterește fiecare misiune, hartă, surpriză din călătorie  Știi care este magia treasure hunt-ului? Misiunile, comorile, vizitele în căsuțele meșterilor, hărțile și oamenii sunt magia treasure hunt-ului.

Vă mulțumesc și simt că de patru ani treasure hunt-ul ne-a dăruit călătorii de suflet, ne-a învățat că magia simplității există chiar și aici pe pământ, că oamenii nu se nimeresc la întâmplare unul lângă altul, că meșterii sunt atât de deschiși să ne deschidă ușa și că oamenii sunt atât de frumoși când se aduc împreună.

Plecăm „Cu ochii deschiși prin INIMA țării” pentru o nouă magie.

Cum mă alătur în călătorie? Simt că mi-e potrivită aceasta calatorie și trimit un mail de înscriere la treasurehuntromania@gmail.com.

Avansul pentru această călătorie este de 100 ron și este dăruit până pe data de 16 aprilie 2019. Datele le primești cu drag după mail-ul de înscriere.

Investiția în treasure hunt-ul „Cu ochii deschiși prin INIMA țării”:450 ron. Include 2 nopți de cazare în camere magice, transportul, experimentarea meșteșugurilor, echitația și întreaga experiență a călătoriei împreună. Transportul îl vom face cu mașinile, iar șoferii călători primesc în dar 50 ron reducere.

Plecarea. Plecăm Vineri(19 aprilie) din București la ora 18:00. Ne întoarcem duminică seara către căsuțele noastre. Și da, INIMA Ţării sigur ne pune în traistă amintiri la care să ne întoarcem în viață noastră de zi cu zi.

Să fim sănătoși și să avem putere să ne vedem de călătoria noastră. Da, fiecare om are nevoie să se întoarcă din vreme în vreme spre a lui călătorie și de poate să-i rămână alături. Ne mai pierdem, dar ne mai și regăsim…și darurile, și dorurile și pe noi.

Mulțumesc, om cu toate ale tale, pentru tot ce o să trăim împreună în călătorie.

Și da, călătorim cu treasure hunt-ul de ani buni și iată aici câteva din cele trăite împreună.
https://www.facebook.com/pg/Treasure-Hunt-in-magica-Romanie-1039630372788719/photos/?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s