Treasure hunt- Respir din INIMA Deltei Dunării


59393394_2140925025992576_4669165054648647680_nAscult muzică. Coldplay mi-e inspirație. Hai să plecăm împreună în Delta Dunării de pe 14 (de cu seara) până pe 17 iunie. Hai să plecăm cât mai des și să întoarcem tot atât de des…către noi, către țara noastră și către tot ce ne aduce bucurie. Cum ar fi o viață ghidată de bucurie? Habar n-am în multe zile, dar mă păstrez curioasă. Iubesc, plâng, cad de parcă port pe umeri cerul, râd de zici că îmi deschide Dumnezeu inima…sunt un om normal plecat în călătorie, iar visul meu este să meșteresc spații magice în care oamenii să se aducă împreună.

Mi-am adus aminte cât de vindecătoarea mi-e țara și simplitatea. Mă tot gândesc de la o vreme că românul merită să-și schimbe vorbele. Dar uneori, ca să ne schimbăm vorba avem nevoie să ne schimbăm privirea.

Se face liniște în universul nostru. Suntem invitați cu blândețe pe 14(de cu seara)  până pe 17 iunie în căutarea de comori „Respir din INIMA Deltei Dunării „. Respir din inimă zici? „Nu este ușor, dar nici imposibil” zicea părintele Papacioc și uite așa lăsăm o bucată de pământ magic din România să ne inspire viața.

Treasure hunt-ul este o călătorie meșterită cu drag de om simplu, Românie magică, ținuturi binecuvântate, meșteri blânzi și oameni care din când în când merită câte-o călătorie de suflet. Respiri bucuria simplității, te așezi pe un petec de pământ și privești în zare, te liniștești și respiri. Pășești într-o căsuță de meșter și parcă te îmbrățișează liniștea. Nici nu-ți dai seama când inima se încălzește și începe să îți mulțumească. Taci și simți. Plângi de simți. Vorbești despre ale tale și ești ascultat. Mănânci în tihnă și din mâini de om care încă mai are vreme să spună o rugăciune când gătește.

Ce măreț să știi atât :” Sunt curios de darurile călătoriei și plec în căutarea de comori de pe meleagurile binecuvântate din Delta Dunări. Da, iar restul este poveste”.

Treasure Hunt-ul are darul să ne poarte cu blândețe către noi și către ceilalți. Avem mâini care să mângâie, gură care să tacă, ochi care să vadă și suflet care să se înțeleagă. Când omul pleacă într-o căutare de comori, se găsește de cele mai multe ori pe sine…așa, cu simplitate și cu naturalețe.

Deltă Dunării vorbește despre bogăția simplității, despre armonie, înțelegere și liniște. Aici păsările trăiesc în pace. Sunt mii de viețuitoare, iar noi o să avem șansa să le vedem de aproape. Aici nuferii înfloresc căci ei știu că înflorirea este un mod de a trece prin viață. Aici pădurile și lianele sunt lăsate în pacea lor. Caii din păduri trăiesc liberi și să îi vezi într-o zi de joacă este o încantare pentru fiecare suflet. Aici mâncarea bucură chiar și cea mai îndepărtată papilă. Aici salcia vorbește despre smerenie. Aici rezervațiile naturale vorbesc despre o abundență de care suntem conștienți abia când o vedem.

Treasure hunt-ul din Deltă Dunării este darnic. Din cască se șoptește că vom petrece o zi întreagă pe valurile Deltei Dunării. Ghidați de un ghid magic pășim blând în lumea magică a Deltei Dunării. Ne jucăm în ambarcațiunea noastră, ne așezam lângă pelicani și le observăm obiceiurile. Păsările ne vor tot vizită în ziua noastră pe Deltă. Vizităm locuri unice în lume. Observăm spectacolul nuferilor. Ne trezim cu Delta alături și privim soarele cum face spectacol la fiecare apus și răsărit. Ne așezam lin lângă suflet liber de pescar crescut pe ape. Mâncăm și ne aducem bucurie. Aici, în Deltă mâncarea este…văleleu hai să nu vorbim de mâncare că eu plec de acum. Avem vreme să ne odihnim lângă Deltă și să facem din zilele noastre sărbătoare.

Ce bine-i să mă așez aici și să ascult sunetul asta de liniste. Mă trezesc și am timp să tac, să plâng, să râd, să simt.

Tac și simt. Mi-e atât de dragă simplitatea si cu fiecare calatorie am trăirea că România mă deschide către mine. Ioi și câte daruri regăsesc prin interioarele mele.

Te invit într-o călătorie a simplității. Da, nu știi de la început care-i drumul și nici experiențele ce urmează să le trăiești. Primești înainte de călătorie toate informațiile de care ai cu adevărat nevoie, iar în călătorie ai la îndemână hărțile, jocul, misiunile care te poartă prin trăiri numai bune de păstrat la suflet.

De ai știi câtă bucurie se trăiește atunci când se meșterește fiecare misiune, hartă, surpriză din călătorie  Știi care este magia treasure hunt-ului? Misiunile, comorile, vizitele în căsuțele meșterilor, hărțile și oamenii sunt magia treasure hunt-ului.

Vă mulțumesc și simt că de patru ani treasure hunt-ul ne-a dăruit călătorii de suflet, ne-a învățat că magia simplității există chiar și aici pe pământ, că oamenii nu se nimeresc la întâmplare unul lângă altul, că meșterii sunt atât de deschiși să ne deschidă ușa și că oamenii sunt atât de frumoși când se aduc împreună.

Plecăm si „Respirăm din INIMA Deltei Dunării  pentru o nouă magie traită cu simplitate împreună.

Cum mă alătur în călătorie? Simt că mi-e potrivită această calatorie și trimit un mail de înscriere la treasurehuntromania@gmail.com

Avansul pentru această călătorie este de 100 ron și este dăruit până pe data de 12 iunie 2019. Datele le primești cu drag după mail-ul de înscriere.

Investiția în treasure hunt-ul „Respir din INIMA Deltei Dunării: 777 ron. Include 3 nopți de cazare în camere magice, transportul, călătoria de o zi de explorare pe Dunăre, ghizii care ne vor ajută să vedem cu adevărat Deltă Dunării, 2 mese pescărești de sărbătoare, șederile lângă un meșter magic și întreagă experientă a călătoriei impreună. Transportul îl vom face cu mașinile până într-un punct :), iar șoferii călători primesc în dar 50 ron reducere.

Plecarea. Plecăm Vineri(14 iunie) din București la ora 18:00. Ne întoarcem luni(17 iunie) seara către căsuțele noastre. Și da, Respiratia din Inima Deltei Dunarii sigur ne pune în traistă amintiri la care să ne întoarcem în viață noastră de zi cu zi.

Să fim sănătoși și să avem putere să ne vedem de călătoria noastră. Da, fiecare om are nevoie să se întoarcă din vreme în vreme spre a lui călătorie și de poate să-i rămână alături. Ne mai pierdem, dar ne mai și regăsim…și darurile, și dorurile și pe noi.

Mulțumesc, om cu toate ale tale, pentru tot ce o să trăim împreună în călătorie.

Și da, călătorim cu treasure hunt-ul de ani buni și iată aici câteva din cele trăite împreună.
https://www.facebook.com/pg/Treasure-Hunt-in-magica-Romanie-1039630372788719/photos/?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s