Tablourile Women In Red Dress pleacă în lume. O poveste poate să ajungă şi la tine în viaţă…


Scriam acum ceva vreme despre călătoria mea și a lui Andrei. Despre tablourile magice și despre decizia noastră de-a începe să trimitem poveștile din zilele în care Woman în Red Dress stă lângă bărbatul ei, în picioarele goale, în liniștea din fața naturii și-a soarelui. Ne-am întors de curând din Ciucaș și după această dimineață din inima muntelui, inima mea a început iar să bată în energia feminității conectate la natură.

M-am întors acasă îndrăgostită de energia simplității, a feminității, a dimineții line din vârf de munte, a omului simplu care își urmează chemarea, a momentului de liniște pe care îl merităm toți, a clipei în care stau și respir cu tălpile goale pe pământul reavăn al dimineții.

Suntem aproape de ora 4. Suntem la cabana Ciucaș și ochii abia ce se deschid. Îl aud pe Andrei că închide alarma de la telefon. Rămâne în pat și mă gândesc că poate a decis să nu ieșim să trăim răsăritul. Poate a văzut el ceva semne că nu este de ieșit în asta dimineață. Sincer, mă trece un fior de bucurie. Corpul meu are nevoie de odihnă. Am muncit mult în săptămâna care şi-a luat zborul. Trec vreo cinci minute „de bucurie aparentă” și îl aud pe Andrei că spune șoptind: Hai să mergem! Zis și făcut. Îmi ridic corpul adormit și mă pregătesc de urcare pe munte. Stai să nu uit frontala. Afară este încă beznă. Cățelușul de la cabană a stat toată noaptea în fața ușii noastre. Îi cam deranjăm somnul când plecăm din cabană.

Ieșim și afară miroase a viață. Natura respiră diferit. Este o liniște divină. Începem să urcăm pe munte. Noaptea învăluie tot. Ochii îmi sunt încă mici. Mergem în ritm alert căci până la locul în care ne-am propus să trăim răsăritul mai avem cale lungă. Ne mișcăm și mulțumesc iar picioarelor mele pentru că mi-au oferit șansa să mă întorc pe munte, să mă întorc acasă. Este încă întuneric și picioarele noastre se tot mișcă. Niște căței de la o stână mă trezesc. Îmi este teamă. Îi aud cum se apropie de noi și cum tot latră. Îmi recunosc teama și le spun: Dar nu vrem să vă facem rău. Noi vrem să ne vedem de drumul nostru. Lăsăm câinii lătrând în spatele nostru și continuăm să mergem. După ceva vreme de urcat prin întuneric încep să apară mici culori pe cer. Ioi ce bine că ne-am trezit și am trecut de momentul acela în care corpul ar fi zăbovit în patul cald. Ce bine că am plecat la drum. Simțim că suntem aproape de răsărit. Ne abatem de la traseu pentru a ajunge în locul dorit. Uneori magia nu se află chiar pe drum. Da, uneori este nevoie de o mică abatere pentru a stă lângă măreția.

Ajungem în locul nostru. Doamne, ce liniște. O liniște divină și un spectacol divin pe care natura îl pune în scenă sub privirile noastre. Andrei se uită. Analizează stâncile. Îmi arată unde își dorește să mă așez în tălpile goale să trăiesc răsăritul. Mă uit. Este ceva până jos. De pe stanca aia, dacă mă pierd cu firea și plec din prezent, pot să cam plec din astă viață. Respir și accept. Cumva, Woman în Red Dress are darul să mă aducă în prezent, cu tălpile goale și în liniște. Stăm și așteptăm răsăritul. Zic că mai am vreme și mănânc ceva. Doamne, ce gust are mâncarea în vârf de munte în liniștea de dinainte de răsărit. Apareeeeeee! Tresar și văd cum dintr-o dată soarele dă să iasă. Îmbrac rochia, dau bocancii jos și merg spre răsărit. Mi-e frig, dar iubirea începe să se cuibărească prin interioarele mele. Îmi era așa dor de clipa asta. Începe spectacolul. O mare de nori, un soare divin și liniștea din inima muntelui. Bărbatul meu susține magia. O vede și o cuprinde într-o poveste.

Tac puțin. Va invit și pe voi. Știu că citești un articol și îi vrei poate continuarea, dar hai că te invit la o clipă de tăcere. Închide ochii și imaginează-te în inima muntelui. Tălpile îți sunt goale, te simți în viață, în fața ta o mare de nori dansează printre crestele de munte, măreție oriunde privești, mirosul dimineții îți mângâie ființa, bărbatul tău te privește cu iubire, te joci și îți simți fiecare părticică de corp cum îți șade în prezent, rochia roșie îți alunecă lin pe corp. Stai puțin cu mine în liniștea asta. Simte stanca sub tălpile tale. Simte răsăritul. Simte fiecare mușchi care îți susține corpul în picioare. Simte viața care în dimineața asta a ales să curgă așa lin. Hai închide ochii pentru cât timp vrei tu și stai lângă tine și lângă răsăritul din munte. Magia există și șade in simplitate.

Călătoria noastră grăiește despre simplitate, despre întâlnirea femeii cu natură, despre bărbatul care își privește femeia, despre femeia care se lasă privită de bărbatul ei, despre liniștea din inima naturii, despre locuri ce sunt accesibile tuturor, despre călătoria omului prin viață și dincolo de toate acestea… despre speranță.

Pentru noi dimineața din Ciucaș a fost o binecuvântare venită după o perioadă de ședere cu toate ale noastre. Da, cu frici, cu temeri, cu îngrădiri, cu speranța de-a stă iar pe o bucată de liniște din inimă de munte. Da, ne-am întors și aici ne este locul. Doamne, ce măreție s-a așezat în față noastră. Dacă de dimineață nu eram prea convinsă că vreau să plec prin munți prin acel întuneric….acum îmi mulțumesc cu toată ființă că m-am ridicat din pat și am pornit la drum. Tac în față răsăritului. Andrei este în spatele meu și fotografiază povestea asta blândă a întâlnirii femeii cu natură. Sper să prindă inima mea în fotografie. Îmi simt inima fericită. Simt tălpile cum îmi mulțumesc pentru clipă asta. Mă simt fericită că pot sta în picioare. Mă simt vie și ochii îmi strălucesc. Mă uit când la soare, când la munte, când la florile care îmi încălzesc privirile. Mi-e frig. Aici în munte frigul mă aduce la prezență. O clipă de plecare și frigul îmi poate cuprinde tot corpul. Prezentă fiind, pot să stau cu frigul lângă mine fără ca el să îmi facă vreun rău. Sunt cu el. El este cu mine și pur și simplu se lasă invitat să stea cu mine în față răsăritului. Doamne, ce călătorie.

Vă invit la tăcere. Vă invit să iubiți. Vă invit să sperați. Știu că trăim cu toții vremuri în care căsuța speranței are momentele ei de umbră, dar ce clar îmi grăiește mie muntele că de fiecare dată din cel mai aprig întuneric apare răsăritul.

Mai jos vă las și o invitație către magia călătoriei noastre. Tablourile noastre magice sunt gata să poposească în căsuța ta. Speranța, iubirea, călătoria, liniștea naturii, călătoria femeii alături de bărbatul ei și toate celelalte măreții surprinse în momentele noastre de iubire din inima naturii, pot să te însoțească și pe tine în ale tale zile.

Da, tablourile pot sta pe pace la intrarea de pe holul casei tale amintind cu blândețe despre libertatea și măreția pe care o meriți. Tablourile pot sta în dormitor sau în orice alt loc simți că te poți lasă inspirat de povestea lor. Pe lângă tablourile magice primești și povestea din spatele fotografiei. Da, o poveste scrisă cu stiloul și cu inima noastre de călători liberi.Pentru cei interesați să se lase inspirați de povestea noastră, așteptăm mesajele voastre aici, pe pagină de instagram sau pe adresele de mail: g.andrei.alexandru@gmail.com sau dragomir.alexxandra@gmail.com.

Pe pagină de instagram găsești toate creațiile noastre puse în lume https://instagram.com/womaninreddress?igshid=o81aaddn02p5, iar mai jos sunt prețurile tablourilor magice. Te așteptăm în călătoria noastră magică. Deschide inima și simte speranța asta care încă mai șade printre oameni.

Tablouri Woman In Red Dress pot ajunge în căsuța ta în formele din tabelul următor( pentru mai multe detalii tehnice, ne auzim cu drag şi găsim o variantă potrivită):

Exceptie fac urmatoarele, la care se adaugă 300 lei/tablou: 

1. Sunrise fantasy: https://www.instagram.com/p/BS0PxG_B79D/

2. Sunset’s reverie: https://www.instagram.com/p/BUOXuNnlqrU/

3. Sunrise mystic: https://www.instagram.com/p/BXUz3Ttn8Yi/

4. Inspiration: https://www.instagram.com/womaninreddress/

5. Deep sunrise: https://www.instagram.com/p/B10Z5sLncgL/

6. Phantom Waterfall: https://www.instagram.com/p/BUbRE7llorB/

7. Sunrise dream: https://www.instagram.com/p/BO_oSd4A56i/

8. Dancing with passion: https://www.instagram.com/p/BLskWjvAZlR/

9. Awakening: https://www.instagram.com/p/BJ7S-LUgp-5/

10. Heaven: https://www.instagram.com/p/BF0huAWBiBP/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s