Reconectare la simplitate, ”Mișcarea, respirația și poveștile.”


Corpul meu în ultimii ani mi-a grăit cea mai adevărată poveste din universul meu. Și da, nu i-am cunoscut glasul până când nu s-a apucat să îmi vorbească mai hotărât: „Draga mea, pui prea multă presiune pe mine. Draga mea, pune mâna și dansează și lasă presiunile alea din corp să curgă. Draga mea, dormi la timp, nu când este oboseala pe tine cât casa. Draga mea, fă mișcare înainte să te doară de la atâta ședere.” Mi-a vorbit și blând, dar și ferm, iar eu am descoperit cât de darnic este momentul în care îl aud ce spune și nu intervin cu interpretări. Aud realitatea așa cum este ea, mă așez lângă realitate și vedem ce putem să construim împreună. Pornind din corp, am ajuns în lume. Cumva, la mine a început cu durere. Nu-i normal așa… mi-am zis după mulți ani de călătorie. Fisura de menisc m-a adus mai vie în lume. Acum când mă mișc, mă mișc recunoscătoare și cu atenție. Mă mișc pentru că simt putere nu pentru că trebuie să o demonstrez. Mă mișc fără să mă bruschez. Mă mișc prin viață mișcându-mi corpul fiindcă aceasta mi-e calea către fericire în acest corp. Mă mișc și îmi aud din ce în ce mai des respirația. Cândva, mi-am propus să am cel puțin o respirație profundă pe zi. Când respir așa, parcă tot corpul se umple de bucurie. Este ca atunci când un copil își vede mama după ce o zi întreagă a fost departe de ea. O iubește și se bucură de prezența ei. Așa-i și respirația… ca o mama blândă și iubitoare, care se bucură că suntem pe acest pământ și face tot ce îi stă în putere să ne susțină călătoria.

Și da, dragostea de mișcare nu a venit dintr-o dată. Nu, nu, nu. Am călătorit pe tărâmul doamnei lene, pe pământurile lui “nu am chef astăzi” sau “hai mai bine să citesc decât să mă mișc”. Am călătorit mult până când să îmi fie drag să mă mișc. Și da, acum mișcarea face parte vie din viața mea. Merg la sală de plăcere. Dansez. Îmi mișc fundul. Fac cycling. Merg săptămânal la zumba. Urc munții lin și fără să mai demonstrez că sunt puternică ci pur și simplu “las munții să fie urcați cu feminitate”. Nu mă dau deoparte nici când vine vorba de un antrenament mai în forță de “glutes”. Învăț să îmi aduc împreună respirația și mișcarea de fiecare dată când merg la pilates. Mă mișc de fiecare dată cu blândețe. Puterea mi-o iau din blândețe, din simplitate și din repetiție.

În perioada 19- 26 octombrie meșteresc un program magic de reconectare la simplitate, ”Mișcarea, respirația și poveștile.”. Ne conectăm la lucruri simple, dar pline de sens și de adevăr pur. Poveștile, respirația și mișcările blânde ale corpului ne însoțesc ca niște prieteni buni din copilărie. Ne lăsăm inspirați de muzică. Ne mișcăm corpurile și le lăsăm să ne grăiască ce vor ele să trăiască alături de noi. Ne oferim ore de tăcere și de liniște. Respirăm. Ne mișcăm și lăsăm corpurile noastre să se simtă în viață. Da, fără targeturi nebune ci la pas cu adevărul din fiecare moment.

Programul acesta va fi dedicat unui grup de 11 persoane. Îmbinăm sportul, respirația, poveștile și călătorim în lumea în care puterea ne-o luăm din blândețe, simplitate și din repetiție.

Vom avea 2 întâlniri online unde joaca o să fie la ea acasă. Da, tu om în toată firea ești invitat la joacă. Ne îmbrăcăm lin, cu haine care ne permit să respirăm și să ne mișcăm, ne alegem un loc blând din casă și pornim la joacă. Da, așa cum porneam la joacă în copilărie. Muzica, mișcările blânde ale corpului, introspecția, observarea, respirația, JOACA ȘI JOCUL vor să ne însoțească pe tot parcursul călătoriei noastre împreună.

Viața este darnică. Primim în dar în timpul programului o meditație ghidată meșterită chiar de mine( pe care o putem accesa de fiecare dată când o să simțim nevoia). O voce blândă, o poveste meșterită chiar pentru sufletul tău, mișcări line care pot rămâne alături de tine cât timp simți tu nevoia să le explorezi. În plus, primești un mail cu „misiuni jucăușe” care te însoțesc în călătoria ta. Totul vine cu simplitate și cu respect pentru tine, pentru corpul tău, pentru respirația ta și pentru povestea ta.

Ah! Era să uit. La final de program vei avea o poveste scrisă despre tine, de tine, pentru tine. Ioi ce călătorie ne așteaptă. Îți mulțumesc pentru că intri în program cu inima deschisă. Restul este poveste. Și da, în program o să primești un material cu o poveste citită pentru tine. Da, căci meriți ca din când în când cineva să îți citească o poveste.

Da, avem voie. Da, avem voie să ne mișcăm în voie. Avem voie să dansăm. Avem voie să respirăm și să ne auzim respirația. Avem voie să ascultăm povești. Avem voie să trăim pe pace. Avem voie să ne mișcăm fundurile fără să simțim că suntem vulgare. Avem voie să ne mișcăm sânii fără să fie nevoie să atragem atenția cuiva ci pur și simplu spre bucuria proprie. Avem voie și ne dăm voie.

De simți că este momentul potrivit pentru tine să explorezi mișcările blânde ale corpului tău, să vezi ce are de grăit respirația ta, să asculți povești cu simplitate și cu sens și să îți meştereşti propria poveste, te invit cu drag să trimiți un mail de înscriere pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com . Primești mai apoi toate detaliile pentru a te bucura plenar de călătorie.

Prima întâlnire online este marți, 19 octombrie, 19:00-21:00. Cea de-a două întâlnire online din program este marți, 26 octombrie, 19:00-21:00. Pe lângă joaca și jocul celor două întâlniri primești în dar o meditație ghidată cu mișcări line și o poveste. În plus, primești și un material cu o poveste citită pentru tine și un mail cu “misiuni jucăușe”. Programul o să ofere darurile unui treasure hunt interior. Investiția în program este de 217 ron. Detaliile necesare accesări link-ului din program le primești cu drag pe mail. Mulțumesc pentru întreaga călătorie împreună.

Spor la reconectarea la simplitate. Îți doresc din inimă cât mai multe momente de liniște cu tine, lângă tine și alături de tine. Avem voie și ne dăm voie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s