Treasure Hunt- Lacul Sfânta Ana, oamenii și liniștea


Treasure hunt-ul pășește lin lângă noi și ne șoptește astăzi: Dragă om, ai dreptul la bucurie. Dragă om, ai dreptul să te plimbi prin pădure și să simți, iar dincolo de toate să TE SIMȚI. Dragă om, ai dreptul să respiri, să te întinzi pe o bucată de pământ, să privești spre cer și să stai să îți odihnești oasele. Dragă om, ai dreptul să îți trăiești primăvara zi cu zi. Dragă om, ai dreptul să te așezi în liniște să mănânci și să te bucuri. Dragă om, ai dreptul să cuprinzi în brațe alți oameni fără să îți fie teamă, ci să simți iubirea care vine prin necuvinte. Dragă om, ai dreptul să îți oferi liniște să vezi ce îți grăiesc interioarele tale, să îți vorbești cu blândețe și să îți oferi. Dragă om, ai dreptul la iubire lină. Dragă om, ai dreptul să călătorești în țara ta, să o vezi și să te vezi. Dragă om, ai dreptul la simplitate.

Pe 15 aprilie( de la ora 18:00) plecăm în treasure hunt-ul ” Lacul Sfânta Ana, oamenii și liniștea”. Ne întoarcem pe 17 aprilie la căsuțele noastre cu tot ce simțim potrivit să ne culegem din călătorie. Lacuri unice, păduri bogate, animale pe care vom avea șansa să le observăm dintr-un loc magic, echitație, experiențe cu adrenalină, meșteșuguri unde liniștea există de la sine, somn lin într-o căsuță în inima naturii, dimineți în care primăvară o să ne fie la geam, mese împreună, sărbătoare, creație și multă joacă…toate se întâlnesc în această căutare de comori.

Da, o să fie o călătorie lină. Nu știu tu, dar eu simt dor profund de oameni printre oameni. Mi-e dor să poposim în căsuțe de meșteri și timpul să treacă sfânt. Mi-e dor să văd oamenii la joacă. Mi-e dor să ne întoarcem la simplitate. Mi-e dor să fim și să ne bucurăm lin și adevărat de prezența noastră pe pământul acesta. Mi-e dor să ne așezăm unii lângă ceilalți și să fim cu toate ale noastre. Mi-e dor să văd oameni care se îmbrățișează. Mi-e dor să observ cum oamenii văd frumusețea unii în ceilalți.

Hai să plecăm cât mai des și să întoarcem tot atât de des…către noi, către țara noastră și către tot ce ne aduce bucurie. Cum ar fi o viață ghidată de bucurie? Habar n-am în multe zile, dar mă păstrez curioasă. Iubesc, plâng, cad de parcă port pe umeri cerul, râd de zici că îmi deschide Dumnezeu inima…sunt un om normal plecat în călătorie, iar visul meu a rămas cel în care meșteresc spații magice în care oamenii să se aducă lin împreună.

Treasure hunt-ul este o călătorie meșterită cu drag de om simplu, Românie magică, ținuturi binecuvântate, meșteri blânzi și oameni care din când în când merită câte-o călătorie de suflet. Respiri bucuria simplității, te așezi pe un petec de pământ și privești în zare, te liniștești și respiri. Pășești într-o căsuță de meșter și parcă te îmbrățișează liniștea. Nici nu-ți dai seama când inima se încălzește și începe să îți mulțumească. Taci și simți. Plângi de simți. Vorbești despre ale tale și ești ascultat. Mănânci în tihnă și din mâini de om care încă mai are vreme să spună o rugăciune când gătește.

Ce măreț să știi atât :” Sunt curios de darurile călătoriei și plec în căutarea de comori de pe meleagurile binecuvântate ale României. Da, iar restul este poveste”. Treasure hunt-ul dăruiește încă din octombrie 2015 și pentru mine rămâne cel mai măreț spațiu pe care mi-a fost dat să îl simt. Treasure Hunt-ul are darul să ne poarte cu blândețe către noi și către ceilalți. Noi ne ocupăm de întreaga experiență. Singura ta misiune este cea a lui “fi”.

Te invit într-o călătorie a simplitățîi. Da, nu știi de la început care-i drumul și nici experiențele ce urmează să le trăieșți. Primești înainte de călătorie toate informațiile de care ai cu adevărat nevoie, iar în călătorie ai la îndemână hărțile, jocul, misiunile care te poartă prin trăiri numai bune de păstrat la suflet. Din cască se șoptește că vom avea și un moment de respirație profundă și de creație conectată la proiectele noastre de suflet. O să mesteresc un spațiu lin în care vom avea timp să ne uităm cu ochi limpezi la proiectul nostru de suflet. Și da, începând de acolo din călătorie să ii fim alături cu blândețe și cu adevăr.

De ai știi câtă bucurie se trăiește atunci când se meșterește fiecare misiune, hartă, surpriză din călătorie Știi care este magia treasure hunt-ului? Misiunile, comorile, vizitele în căsuțele meșterilor, hărțile și oamenii sunt magia treasure hunt-ului.

Cum mă alătur în această călătorie? Simt că mi-e potrivită această călătorie și trimit un mail de înscriere la treasurehuntromania@gmail.com

Avansul pentru această călătorie este de 133 ron și este dăruit până pe dată de 13 aprilie 2022. Datele le primești cu drag după mail-ul de înscriere.

Investiția în treasure hunt-ul „Lacul Sfânta Ana, oamenii și liniștea”: 700 ron. Include 2 nopți de cazare în camere magice în mijloc de natură, transportul, experiențele cu adrenalină, vizitele în căsuțele meșterilor, experimentarea meșteșugurilor, ghizii prin natură ce ne vor aduce mai aproape de animale magice și de o experiență pe care o să o păstrăm aproape de suflet, misiunile, comorile, hărțile și toate darurile treasure hunt-ului.

Transportul îl vom face cu mășinile, iar șoferii călători primesc în dar 50 ron reducere.

Plecarea. Plecăm Vineri(15 aprilie) din Bucureșți la ora 18:00. Ne întoarcem duminică(17 aprilie) seară către căsuțele noastre. Și da, treasure hunt-ul „ Lacul Sfânta Ana, oamenii și liniștea„sigur ne pune în traistă amintiri la care să ne întoarcem în viața noastră de zi cu zi.

Să fim sănătoși și să avem putere să ne vedem de călătoria noastră. Da, fiecare om are nevoie să se întoarcă din vreme în vreme spre a lui călătorie și de poate să-i rămână alături. Ne mai pierdem, dar ne mai și regăsim…și darurile, și dorurile și pe noi.

Mulțumesc, om cu toate ale tale, pentru tot ce o să trăim împreună în călătorie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s