Treasure hunt: Parapantă, dans, tihnă și Sarmizegetusa


Treasure hunt-ul șoptește astăzi lin. Hai cu noi într-o experiență de explorare, tihnă, adrenalină, iubire, dans, parapantă și natură. Misiunea magică a treasure hunt-ului este că aduce oamenii împreună într-un spațiu de iubire, într-o Românie magică.

În vreme de treasure hunt ai vreme pentru “sunt”. Ai vreme să îți respiri viața și să îți vezi binecuvântările. Ai timp să te priveșți și să plantezi semințe de iubire în interioarele tale. Ai timp să te uiți la ceilalți și să vezi frumusețea din interioarele lor. Ai timp să te lași îmbrățișat și să îmbrățișezi. Ai timp să plângi. Ai timp să razi. Ai timp să privești o floare. Ai timp să te tolănești pe un petec de pământ și pur și simplu să respiri. Ai timp să faci bine și să aduci frumusețe prin simpla ta prezență. Ai timp să îți stai alături și să îți aduci vindecare din simplitate. Ai timp să te uiți la viață cu blândețe. Ai timp de tine și de tot ce este mai măreț pentru viața ta. Ai timp să te deschizi și să te joci. Ai timp să umbli clipă de clipă cu inima deschisă spre magie. Ai timp să mănânci și mâncarea să îți fie bucurie pentru ființă. Ai timp să îți stai alături și să îți șopteșți în pace: “ Te iubesc. Te respect și promit să îți fiu alături în modul cel mai potrivit pentru tine.” Ai timp să te joci și să simți libertatea copilăriei.

Pe 20 mai( vineri) de la 18:00 plecăm din Bucureșți. Ne întoarcem pe 22 mai( duminică) seara cu tolba plină de daruri și momente de prezență. Plecăm în treasure hunt-ul “Parapantă, dans, tihnă și Sarmizegetusa” și ne deschidem inima către lumea lui MERIT.

Explorăm pas cu pas locuri în natură, pășim în locuri magice, simțim, ne jucăm, dansăm, privim din înaltul cerului, ne lăsăm inima să zburde liberă, pășim în căsuțe de meșteri, privim munții Retezat din parapantă, trăim viața clipă de clipă, dansăm cu picioarele în iarbă, lăsăm muzica să ne limpezească sufletul și dincolo de toate NE LĂSĂM SĂ FIM și să vedem în asta cea mai mare binecuvântare a timpului nostru.

Un dar al treasure hunt-ului este experiența magică a zborului cu parapanta. Așa simte treasure hunt-ul să ofere. O clipă de zbor. Respiră și simte. Ești acolo sus. Ești deasupra munților Retezat și totul este o binecuvântare. Ești o ființă liberă. Păsările cerului trăiesc lin clipă de clipă. Așa și tu. Aici sus, ai vreme pentru „sunt și asta mi-e binecuvântarea”. Inima îți bate cu putere. Verdele se întinde cât vezi cu ochii. Tu, cerul, vântul, natură… aveți clipa voastră de adevăr și de liniște. Ești aici sus și un vis pășește în realitate. Zboară omule, ești liber. Treasure hunt-ul îți șoptește lin că meriți să îți trăiești viața în libertate și în adevăr.

Din cască se șoptește că avem un invitat special, Andrei Gherasim. Andrei meșterește pentru noi un atelier de dans.” Dansul mă face să fiu în moment. Pasiunea, energia, creativitatea, oamenii se întâlnesc în dans. În dans este simplitate și adevăr” spune Andrei. Și da, Andrei când dansează respiră viața prin fiecare por al ființei lui încă din 2015. În ultimii ani nu a existat săptămână de la Dumnezeu în care Andrei să nu meargă să danseze, să învețe despre el și despre corpul lui, să fie pe scenă, să facă coregrafii și să respire dansul. Experiența meșterită de el este cea a lui „ Sunt în corpul acesta și viața este un dans și o binecuvântare.”.

Da, o să fie o călătorie lină. Nu știu tu, dar eu simt dor profund de oameni printre oameni. Mi-e dor să poposim în căsuțe de meșteri și timpul să treacă sfânt. Mi-e dor să văd oamenii la joacă. Mi-e dor să ne meșterim amintiri. Mi-e dor să ne întoarcem la simplitate. Mi-e dor să fim și să ne bucurăm lin și adevărat de prezența noastră pe pământul acesta. Mi-e dor să ne așezăm unii lângă ceilalți și să fim cu toate ale noastre. Mi-e dor să văd oameni care se îmbrățișează. Mi-e dor să observ cum oamenii văd frumusețea unii în ceilalți.

Hai să plecăm cât mai des și să întoarcem tot atât de des…către noi, către țara noastră și către tot ce ne aduce bucurie. Cum ar fi o viață ghidată de bucurie? Habar n-am în multe zile, dar mă păstrez curioasă. Iubesc, plâng, cad de parcă port pe umeri cerul, râd de zici că îmi deschide Dumnezeu inima… sunt un om normal plecat în călătorie, iar visul meu a rămas cel în care meșteresc spații magice în care oamenii să se aducă lin împreună.

Treasure hunt-ul este o călătorie meșterită cu drag de om simplu, Românie magică, ținuturi binecuvântate, meșteri blânzi și oameni care din când în când merită câte-o călătorie de suflet. Respiri bucuria simplității, te așezi pe un petec de pământ și privești în zare, te liniștești și respiri. Pășești într-o căsuță de meșter și parcă te îmbrățișează liniștea. Nici nu-ți dai seama când inima se încălzește și începe să îți mulțumească. Taci și simți. Plângi de simți. Vorbești despre ale tale și ești ascultat. Mănânci în tihnă și din mâini de om care încă mai are vreme să spună o rugăciune când gătește.

Ce măreț să știi atât :” Sunt curios de darurile călătoriei și plec în căutarea de comori de pe meleagurile binecuvântate ale României. Da, iar restul este poveste”. Treasure hunt-ul dăruiește încă din octombrie 2015 și pentru mine rămâne cel mai măreț spațiu pe care mi-a fost dat să îl simt. Treasure Hunt-ul are darul să ne poarte cu blândețe către noi și către ceilalți. Noi ne ocupăm de întreaga experiență. Singură ta misiune este cea a lui “fi”.

Te invit într-o călătorie a simplității. Da, nu știi de la început care-i drumul și nici experiențele ce urmează să le trăiești. Primești înainte de călătorie toate informațiile de care ai cu adevărat nevoie, iar în călătorie ai la îndemână hărțile, jocul, misiunile care te poartă prin trăiri numai bune de păstrat la suflet.

De ai știi câtă bucurie se trăiește atunci când se meșterește fiecare misiune, hartă, surpriză din călătorie Știi care este magia treasure hunt-ului? Misiunile, comorile, vizitele în căsuțele meșterilor, hărțile și oamenii sunt magia treasure hunt-ului.

Cum mă alătur în această călătorie? Simt că mi-e potrivită această călătorie și trimit un mail de înscriere la treasurehuntromania@gmail.com cu textul „ înscriere Treasure hunt Parapantă, dans, tihnă și Sarmizegetusa”.

Avansul pentru această călătorie este de 150 ron. Achitarea avansului îți oferă un loc magic în astă călătorie. Datele le primeșți cu drag după mail-ul de înscriere. Cu câteva zile înainte de călătorie meșterim un grup pe facebook. Acolo primești o prima misiunea( chiar înainte de călătorie).

Investiția în treasure hunt-ul „Treasure hunt Parapantă, dans, tihnă și Sarmizegetusa”: 800 ron. Include 2 nopți de cazare în camere magice, transportul, atelierul de dans, zborul cu parapanta(300 ron), misiunile, comorile, mesterii magici, hărțile și toate darurile treasure hunt-ului. Transportul îl vom face cu mășinile, iar șoferii călători primesc în dar 50 ron reducere.

Plecarea. Plecăm Vineri(20 mai) din Bucureșți la ora 18:00. Ne întoarcem duminică(22 mai) seara către căsuțele noastre. Și da, treasure hunt-ul „Parapantă, dans, tihnă și Sarmizegetusa „sigur ne pune în traistă amintiri la care să ne întoarcem în viața noastră de zi cu zi.

Să fim sănătoși și să avem putere să ne vedem de călătoria noastră. Da, fiecare om are nevoie să se întoarcă din vreme în vreme spre a lui călătorie și de poate să-i rămână alături. Ne mai pierdem, dar ne mai și regăsim…și darurile, și dorurile și pe noi.

Mulțumesc, om cu toate ale tale, pentru tot ce o să trăim împreună în călătorie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s