Şi tu poţi avea un tablou de poveste

Acum cinci ani mi-am inceput calatoria in picioarele goale, in rochia rosie si alaturi de barbatul meu. Andrei mi-a povestit intr-o zi despre visul lui, iar eu am zis DAAA din toata fiinta. Au urmat mai apoi calatorii prin munti, pe dealuri, pe campuri, prin inima de natura. Am imbracat rochia rosie, mi-am asezat picioarele goale pe pamantul reavan, pe stanci reci, pe iarba plina de roua, aproape de locuri de unde puteam sa cad in prapastie in orice moment. Am privit spre rasarit si spre apus in timp ce frigul ma indemna la liniste interioara. Andrei mesterea fotografii, iar eu ma exprimam ca femeie in inima naturii. Ne-am trezit in multe zile pe intuneric si am plecat prin munti spre lumina rasaritului. Am imbracat rochia rosie in cele mai marete locuri. Am respirat langa caprele negre si langa linistea din munte. Mi-am sarutat barbatul si am simtit intotdeauna ca a lui creatie poate inspira lumea la libertate. Am crescut ca femeie prin proiectul Woman In Red Dress. Mi-am linistit interioarele cand gradele erau cu mult sub 0, iar eu purtam rochia rosie si stateam cu picioarele goale. In zilele in care calatoresc cu Woman In Red Dress simt viata din mine, ma simt vie si cu sens. Iar creatia lui Andrei spune de fiecare data o poveste in care natura si femeie stau imbratisate si vorbesc despre libertate.

Ne facem curaj si graim lumii intregi ca aceste povesti pot ajunge in casuta ta. Da, tablourile pot sta pe pace la intrarea de pe holul casei tale amintind cu blandete despre libertatea si maretia pe care o meriti. Tablourile pot sta in dormitor sau in orice alt loc simti ca te poti lasa inspirat de povestea lor. Pe langa tablourile magice primesti si povestea din spatele fotografiei. Da, o poveste scrisa cu stiloul si cu inima noastre de calatori liberi.

Pentru cei interesați să se lase inspirați de povestea noastră, așteptăm mesajele voastre aici, pe pagină de instagram sau pe adresele de mail: g.andrei.alexandru@gmail.com sau dragomir.alexxandra@gmail.com.

Pe pagină de instagram găsești toate creațiile noastre puse în lume https://instagram.com/womaninreddress?igshid=o81aaddn02p5, iar mai jos sunt prețurile tablourilor magice. Te așteptăm în călătoria noastră magică. Deschide inima și simte speranța asta care încă mai șade printre oameni.

Tablouri Woman In Red Dress pot ajunge în căsuța ta în formele din tabelul următor( pentru mai multe detalii tehnice, ne auzim cu drag şi găsim o variantă potrivită):

Excepţie fac urmatoarele, la care se adaugă 300 lei/tablou: 

1. Sunrise fantasy: https://www.instagram.com/p/BS0PxG_B79D/

2. Sunset’s reverie: https://www.instagram.com/p/BUOXuNnlqrU/

3. Sunrise mystic: https://www.instagram.com/p/BXUz3Ttn8Yi/

4. Inspiration: https://www.instagram.com/womaninreddress/

5. Deep sunrise: https://www.instagram.com/p/B10Z5sLncgL/

6. Phantom Waterfall: https://www.instagram.com/p/BUbRE7llorB/

7. Sunrise dream: https://www.instagram.com/p/BO_oSd4A56i/

8. Dancing with passion: https://www.instagram.com/p/BLskWjvAZlR/

9. Awakening: https://www.instagram.com/p/BJ7S-LUgp-5/

10. Heaven: https://www.instagram.com/p/BF0huAWBiBP/