Woman in Red Dress

13529087_1172535942778711_8103006741269850871_n

2015 a venit în casa noastră cu multe daruri. A fost pur şi simplu un an cu multe binecuvântări. Şi iaca aşa, a păşit cu blândeţe proiectul WOMAN ÎN RED DRESS. Iubitul meu, Andrei Gherasim, este un artist şi un bărbat care a ales să aducă magia în lume prin fotografiile pe care le meştereşte. Eu, sunt o simplă femeie care îşi sărbătoreşte feminitatea şi se lasă provoacată să trăiască magia sub diferite forme. El, este aventurier şi adoră să descopere locuri din România care te lasă cu gură căscată. Ei se iubesc şi uite aşa au plecat împreună în această călătorie.

Woman în Red Dress este un proiect de artă fotografică. Woman în Red Dress spune povestea unei femei îmbrăcate în rochie roşie care călătoreşte liberă în locurile superbe din ţara sa, în locurile acelea pure care adesea nu au fost călcate de om. Aici, în natură, ea îşi sărbătoreşte feminitatea, iar el suprinde şi spune o poveste despre frumuseţea naturii şi despre femeie.

Pe instagram postăm fiecare poveste. Hai să-ţi zic, uneori călătorim zile întregi, urcăm pe munte de dimineaţă până seara, trăim pur şi simplu alături de natură, ne cazăm în vârf de munte şi în următoarea dimineaţă se meştereşte magia. Zile întregi de călătorie pentru un singur moment în care parcă totul se aliniază de la sine. Soarele, muntele, iarba, stâncile, lumina, sunetul naturii, liniştea dimineţii, talentul lui Andrei, feminitatea Alexandrei… şi uite aşa vine pe lume o altă poveste.

Woman în Red Dress te invită în călătoria magică a femeii în rochie roşie. Ei, şi de vrei un tablou cu poveste magică a femeii în rochie roşie trimite un semn către noi şi iaca aşa ducem împreună magia în lume.